Join us at the Dynamics Experience in Hilversum (Dutch)

Volgende week is het al zover, op donderdag 3 September wordt de Dynamics Experience georganiseerd in Hilversum.

Dit is het evenement voor Dynamics gebruikers in Nederland, zowel AX, CRM als NAV komen aan bod, hoewel de nadruk ligt op ERP.

Dit jaar ben ik betrokken geweest bij de samenstelling van het programma, met name aan de kant van NAV. Er staat veel in het teken van koppelingen en hosting, maar ook traditionele onderwerpen zoals security en performance komen aan bod.

Vanuit de NAV-MVP hoek is de “hele club” aanwezig. Luc van Vugt, Arend Jan Kauffmann en ikzelf geven sessies en roundtables.

De roundtables waar ik aan deelneem zijn Performance en “Get Connected”. Beide onderwerpen zijn sterk verbonden aan goede software architectuur.

We zoeken ook naar input voor de nieuwe examens die worden samengesteld voor Dynamics NAV door de Association of Dynamics Proffesionals. Dit amerikaanse initiatief is een alternatief voor de vervallen Microsoft examens en word ondersteund door Microsoft. Wat vind jij belangrijk dat een NAV consultant of programmeur moet weten?

Dynamics Pro

Nog niet ingeschreven? Meld je dan snel aan zodat je op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld van Microsoft Dynamics.

DynamicsHUB

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s